Om Harbinger

Harbinger Public Relations er et PR- og kommunikationsbureau med kontorer i København og Århus. Vi styrker virksomheders omdømme og synlighed i medierne via strategisk PR på produkt-, forretnings- og samfundsniveau.

Kan vi hjælpe dig?

Harbinger Public Relations’ værktøjskasse er både stor og alsidig, så den kan tilpasses netop din virksomheds behov. Før vi ved, hvad der skal til for at løse lige præcis din opgave, skal der kaffe på bordet!

Hos Harbinger starter god kommunikationsrådgivning nemlig altid med en kop kaffe og en samtale om, hvordan du kan styrke din virksomheds omdømme, strategiske kommunikation og synlighed i medierne.

Ring til os på +45 70 20 59 50

Vores medarbejdere

Harbinger Public Relations er et strategisk PR- og kommunikationsbureau med stærke seniorprofiler, der understøttes af talentfulde yngre konsulenter. Vores medarbejdere besidder en bred vifte af kompetencer, erfaring og indsigter, som gør, at vi skaber effektive, skræddersyede presseindsatser for vores kunder.
Malene Jauer
CEO
Kompetencer:
Malene har speciale inden for kommunikationsstrategi, executive, brand og virksomhedspositionering samt krisekommunikation og M&A kommunikation.
Mia Christina Greenfort
PR-konsulent
Kompetencer:
Mia har 15 års erfaring med PR/kommunikation fra bureau, mode- og livsstilsbranchen, hvor hun har løst opgaver for en række danske og internationale virksomheder i bl.a. hotel, tech, sundhed, design, fødevare og livsstil. I sin karriere har hun arbejdet med hele PR-paletten og har særlige styrker inden for produkt-PR og B2C virksomheder.
Morten Engel Svan
Kommunikationsrådgiver
Kompetencer:
Morten har speciale inden for pressearbejde og virksomhedskommunikation. Han analyserer, producerer tekst, idéudvikler og pitcher. Han er uddannet journalist og kender derfor pressens interne arbejdsgange.
Ole Daugbjerg
Associeret partner
Kompetencer:
Ole bestyrer Harbingers kontor i Århus. Som tidligere kommunikationsdirektør og tidligere managing partner i et større kommunikationsbureau har han 30 års erfaring med public relations, omdømmeledelse og strategisk kommunikationsrådgivning.
Tue Aip
COO
Kompetencer:
Tue har mere end 20 års erfaring som kommunikationsrådgiver både på bureau og i nogle af de største danske og internationale virksomheder. Tue har særlig ekspertise indenfor samfunds,-virksomheds- og produktkommunikation på tværs af presse, sociale medier, markedsføring, public affairs, kunde- og onlinekommunikation.

Vores værdier

Tillid

Vi stræber efter tillid og åbenhed i vores relationer, da det er det bedste grundlag for varetagelse af vores kunders omdømme.

Ansvarlighed

Vi stræber efter sammenhæng mellem forventninger og adfærd, og vi tager ansvar for vores rådgivning.

Mod

Vi stræber efter at skabe en kultur, hvor vi tør finde de rigtige løsninger på de rigtige problemer til gavn for vores kunders virksomhed og omdømme.

Helhedssyn

Vi stræber efter, at vores samarbejde med kunder præges af kreativitet, ordentlighed, faglighed, forretningsforståelse og rådgivning af høj kvalitet.